این اولین تصویر از ساختمانی است که قرار است عنوان بلندترین سازه دنیا را از آن خود کند. ساخت این برج یک دهه طول خواهد کشید و ارتفاع آن یک کیلومتر خواهد بود.

 

این اولین تصویر از ساختمانی است که قرار است عنوان بلندترین سازه دنیا را از آن خود کند. ساخت این برج یک دهه طول خواهد کشید و ارتفاع آن یک کیلومتر خواهد بود. در حال حاضر بلندترین ساختمان دنیا، برج خلیفه واقع در امارات متحده و در شهر دبی است که ارتفاع آن 828 متر می باشد. در ادامه تصویر نهایی رندر شده Kingdom Tower (برج پادشاهی) و اطلاعات تکمیلی این پروژه را مشاهده خواهید کرد.

 

Kingdom Tower  کهعنوان بلند ترین برج دنیا را از آن خود خواهد کرد، قرار است در شهر جده و در کنار دریای سرخ ساخته شود. براساس اعلام معمارهای امریکایی این پروژه یعنی Adrian Smith و Gordon Gill ساخت بلندترین برج دنیا 10 سال طول خواهد کشید. در حال حاضر نقشه این ساختمان نهایی شده است.

آمار و ارقام خیره کننده

آمار و ارقام مرتبط با برج Kingdom Tower خیره کننده می باشند. ساخت خود ساختمان به تنهایی 1.2 میلیارد دلار هزینه به همراه خواهد داشت البته هزینه تکمیل کل پروژه شهر پادشاهی (Kingdom City) بیش از 20 میلیارد دلار خواهد بود.

برج 999 متری در فضایی به مساحت 530,000 متر مربع بنا خواهد شد. این مجموعه شامل یک هتل چهار فصل، یک ساختمان چهار فصل، یک ساختمان اداری، ساختمان های لوکس و بزرگترین رصدخانه دنیا خواهد بود.

 

برج پادشاهی، 59 آسانسور، 54 طبقه تکی، 5 طبقه دوبلکس و 12 پله فرار خواهد داشت. آسانسورها با سرعت 10 متر در ثانیه و تا طبقه رصدخانه بالا خواهند رفت یعنی آسانسورها در هر ساعت 35 کیلومتر را طی خواهند کرد. این سرعت بی نظیر باعث می شود در یک دقیقه و چهل ثانیه به طبقه آخر برسید.

در طبقه 157 این برج یک Penthouse قرار خواهدداشت

 

 

بلندترین برج جهان، Kingdom Tower را فراموش کنید، برج 189 طبقه آذربایجان قرار است از برج پادشاهی عربستان نیز بلند تر باشد. برج آذربایجان در کشور آذربایجان و در دریاچه خزر با معماری بسیار خاصی بنا خواهد شد.

آذربایجان قصد دارد در دریاچه خزر یک جزیره مصنوعی بنا کند که در آن بلندترین آسمان خراش دنیا نیز جای خواهد گرفت. این بنا در جنوب غربی باکو، پایتخت آذربایجان ساخته خواهد شد.

آسمان خراش آذربایجان حدود 50 متر بلندتر از بلندترین برج دنیا یعنی برج پادشاهی عربستان خواهد بود. ارتفاع این بنای 189 طبقه 1,050 متر برآورد شده است.

جزیره مصنوعی خزر، پس از تکمیل حدود 100 میلیارد دلار ارزش خواهد داشت و ساخت آن حدود 2 میلیارد دلار هزینه به همراه دارد. این مجموعه از ترکیب 41 جزیره مصنوعی کوچک و به مساحت 2,000 هکتار بنا خواهد شد. پس از تکمیل این طرح، یک میلیون نفر قادر به زندگی در این جزیره مصنوعی خواهند بود.طراح این بنا حاج ابراهیم نحرابی رئیس گروه شرکت های آوستا است.

شروع ساخت این بنا از سال 2015 آغاز و در سال 2019 بهره برداری خواهد شد.

 

 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *