برنامه عملکردی و فیزیکی موزه

عرصه بندی کل مجموعه
برای عرصه بندی موزه و تقسیم بندی عناصر نمایش باید بین مجموعه اشیاء به نمایش درآمده، مدار بازدید یا محورهای هدایت و بخش های اطلاع رسانی هماهنگی به وجود آورد. در هر موزه ای به اعتبار و ارتباط با بازدیدکننده، سه عرصه ی مختلف وجود دارد:
عرصه عمومی: با دسترسی بی واسطه ی عموم مردم. شامل گالری ها، کتابخانه، آمفی تأتر و …
عرصه خصوصی: که میزان فضای ناچیزی نیاز دارد و شامل فضاهای اداری، انبارها، خدمات داخلی بنا و … می باشد.
عرصه عمومی- خصوصی: شامل فضاهای تحقیقاتی، آموزشی، رستوران ها، سرویس های بهداشتی و دیگر خدمات رفاهی می باشد.
می توان به اعتبار عملکرد نیز به عرصه بندی موزه پرداخت یعنی عملکردهای همسو و تقریبا مشابه را در عرصه ای واحد قرار داد. در این صورت موزه با عرصه های زیر تعریف خواهد شد:
۱- نمایشگاه
۲- اداری
۳- پژوهشی
۴- آموزشی
۵- خدمات رفاهی و عمومی

– خدمات پشتیبانی
در این اینجا لازم میدانم بطور خلاصه در مورد هریک از موارد بالا توضیح داده شود

بخش نمایشگاه :
این بخش شامل قسمت هایی از موزه می شود که به معرفی و نمایش آثار اختصاص دارد.ویا بعبارت دیگر میتوان گفت این بخش

مهترین واساسی ترین قسمت  موزه بشمار میرود که ارتباط مستقیم با بازدید کنندگان دارد واین عرصه شامل گالری ها وامفی تاتر وکتابخانه  می باشند

۱-گالری ها  : یکی از بخش های مهم موزه گالری ها هستند  این گالری ها عرصه نمایش اشیاء مختلفی هستند که میتوانندبصورت دائمی ویا موقت باشند

1- گالری های دائمی برای نشان دادن فرشهای قدیمی و تابلو های فرش

2-گالری های موقت برای عرضه ونمایش فرش های هنری شخصی ومعمولا دراین کالری ها فرش ها را به معرض فروش میگذارنذ

نکته قابل توجه اینست که ایجاد کارگاه هایی برای مرمت فرش هایی که احتیاج به تعمیر دارد با استفاده از هنرمندان ماهر وکار آمدی

که مشغول کار هستنند میتواند توجه بازدیدکنندگان را به خود جلب نماید واگر این فضاها درمسیر گالری ها قرار گیرد بهتر خواهد بود

و همچنین ایجاد کارگاهایی  که هنرمندان مشغول بافتن فرش باشند میتواند برای بازدید کننده گان جالب باشد

. در کارگاه مرمت، آزمایشگاه کوچکی جهت تحقیقات شیمیایی و فیزیکی مجهز به حداقل وسائل معمولی، مورد نیاز خواهد بود.
۲-آمفی تاتر (سالن چند منظوره) : یکی از فضاهای مهم و با ارزش در هر موزه ای سالن چند منظوره است که تاثیر بسزایی در رشد و بالندگی وجوه اجتماعی این بنا دارد. بازده اجتماعی موزه رابطه نزدیکی با جذابیت آن دارد بدین معنا که از نظر روانی بازدیدکنندگان را دعوت به گردش و لذت بردن از فضای خود بنماید همچنین بر دامنه اطلاعات با بهره گیری مطلوب از تمهیدات بصری بیفزاید این هدف با بنای سالن چند منظوره تامین می گردد که علاوه بر ارتباط نزدیک با فضای نمایشی خود نیز به گونه ای مستقل در ارتباط با خارج بنا طرح شود. نوع اجتماعاتی که در این سالن برگزار می شود عبارتند از: سمینار و کنگره و جلسات، تأتر و کنسرت و نمایشهای سینمایی. فضاهای این سالن عبارتند از: فضای اصلی تئاتر یا سالن اصلی، صحنه و قسمت نمایش، پشت صحنه، لابی و سرسرا.
۳-کتابخانه : امروزه هیچ موسسه آموزشی و پژوهشی بی نیاز از کتابخانه نیست. موزه ها نیز بنا به وظایف خاصی که بر عهده دارند (تهیه اشیاء تازه، نمایش و تحقیق در مورد اشیاء موزه ای) نیازمند کتابخانه ای مجهزند که به نحوی متناسب با نوع، اهداف و جامعه مراجعه کننده ی آن تشکیل شده، با زمان پیش رفته و نیازهای تحقیقاتی کارشناسان و متخصصان موزه و پژوهشگران را برآورده سازد. کتابخانه ها امروزه غیر از کتاب دارای مواد دیگری نیز می باشند. این مواد عبارتند از فیلم، اسلاید، سی دی، عکس، روزنامه، مجله، کتاب، نسخ خطی و … بدین ترتیب کتابخانه، در نظام اطلاع رسانی، وظایف متنوعی را بر عهده دارد. هدف عمده این کتابخانه رساندن اطلاعات با اتکا بیشتر به نشریات ادواری به استفاده کنندگان متخصص است. در هر موزه، هدف از ایجاد کتابخانه باید دقیقاً متناسب با فضا و اثاثیه در معرض نمایش و قابل استفاده باشد. کتابخانه ی موزه ی فرش فضایی است که پژوهشگران و حتی دانشجویان رشته فرش در آنجا می توانند از کتب و نشریات تخصصی فرش استفاده نمایند و در فضای آرام آن به مطالعه بپردازند. بنابراین پیش بینی فضایی مناسب جهت کتابخانه در موزه فرش ضروری است. این کتابخانه گنجایش حدود ۸۰۰۰ جلد کتاب و بیش از ۱۰۰۰ جلد مجله علمی، گزارش، بولتن و رساله را داشته و از مخزن کتب و مجلات با دسترسی باز و بسته، قسمت مطالعه، اتاق کار و انبار تشکیل شده است.
عرصه اداری
این عرصه شامل حوزه ریاست و قسمتهای اداری مختلف از قبیل معاونتهای گوناگون می باشد، که به انجام کارهای اداری و مالی و برنامه ریزی و سیاست گذاری کلی مجموعه می پردازد.
عرصه اداری شامل دو حوزه مختلف می باشد:
۱- حوزه ریاست: از وظایف این حوزه می توان نظارت بر اجرای طرح های گوناگون بخشهای مختلف، هماهنگی بین معاونتها و مدیریتها، تصویب نهایی طرحها و پروژه ها، تهیه و تدوین خط مشی کلی در قالب اهداف مجموعه، نظارت بر عملکرد عرصه های دیگر را نام برد. که این حوزه خود شامل ۳ قسمت ریاست، برنامه و بودجه و تشکیلات، و حراست می باشد.
۲- حوزه معاونت اداری و مالی: از وظایف این حوزه؛ تهیه و تدوین خط مشی واحدهای تابعه در قالب اهداف مجموعه و ابلاغ مصوبات و مقررات جاری به واحدهای مربوطه، نظارت بر حسن اجرای امور اداری و مالی و خدماتی مجموعه با رعایت مقررات مربوطه، نظارت بر تهیه و تدارک احتیاجات مجموعه و امور تاسیساتی و تعمیراتی و بهداشت محیط و نظارت بر حسن اجرای قراردادها می باشد. این حوزه دارای ۴ قسمت عمده؛ مدیریت مالی، مدیریت کارگزینی، مدیریت فنی و تعمیرات و نگهداری و مدیریت عمومی می باشد.
عرصه پژوهشی

از آنجائیکه  صنعت فرش در ایران ازنظر پژوهش در سطع بسیار ضعیفی قرار دارد ونفش پژوهش وتحقیق واستفاده از تکنولوژِی نقش

مهمی میتواند در صنعت فرش داشته باشد بنابراین لزوم ایجاد فضائی پژوهشی در کنار موزه فرش ضروری بنظر میرسد ودر این مرکز

علاقمندان وپژوهشگران میتوانند بطور عملی و یا نظری تحقیقات خود را در این زمینه ادامه دهند واین تحقیقات ومطالعات میتواند

اثر مثبتی در کیفیت وطراحی فرش داشته باشد ودرنتیجه باعث افرایش صادرات شود

 

عرصه پژوهشی شامل دو حوزه عمده پژوهشی می شود:
۱- حوزه پژوهشی علمی: در این حوزه پژوهشگران در کارگاه و آزمایشگاه به بررسی مسائل مربوط به ریسندگی و رنگرزی الیاف و فنون فرش بافی (بافت) می پردازند.
۲- حوزه پژوهشی نظری: در این حوزه پژوهشگران به بررسی و پژوهش نظری درباره تاریخ فرش و نقوش فرش، فرش از نظر اقتصادی، به طور اعم و ریسندگی و بافندگی فرش به طور اخص و همچنین شیمی و رنگرزی می پردازند.
برای نیل به اهداف پژوهشی در موزه، عرصه پژوهشی دارای فضاهایی از قبیل: دفتر مطالعاتی، آزمایشگاه ها و کارگاه های تخصصی می باشد.
عرصه آموزشی
آموزش علمی فرش از ارکان مهم این موزه است که از طریق آن می توان این هنر را بازشناسی کرده و ترویج داده و در اختیار همگان قرار داد. این مهم از طریق بخش های آموزشی موزه انجام می شود که وظیفه این بخش عمدتاً دایر کردن کلاسها و کارگاه های آموزشی در زمینه ی تاریخ، نقوش، بافت، رنگرزی و مرمت فرش می باشد. این بخش با توجه به اهداف و وظایف آن از فضاهایی مانند کلاس و کارگاه و آزمایشگاه تشکیل شده است.
عرصه خدمات رفاهی و عمومی
نیاز بشر به خدمات در هر فضایی احساس می شود.گویی بشر نیازهای اصلی و حیاتی خود را در کنار بسط سایر نیازهایش با خود به همه جا حمل می کند. این نیازها سرشت کاملا محسوس و مادی دارند و با همین ویژگی از نیازهای متعالی تر و غیرعینی و نامحسوس تر بشر متمایز می شود. نیاز به آسایش تن و برآوردن حوائج بدن در هر فضایی که برای بشر ساخته می شود باید در نظر گرفته شود. برای آنکه موزه ای برای بازدیدکننده از جذابیت خاص برخوردار باشد پاسخگوی نیازهای جسمی او بوده و وی را در محیطی آشنا و راحت قرار دهد، بایستی بصورت آمیزه ای از فضاهای عمومی و خصوصی طراحی گردد، تا بازدیدکننده، ضمن فراموش کردن سردرگمی، در حالت تعادل قرار گرفته و با مردم و اشیاء در تماس بیشتری باشد. این کارکردها را فضای استراحت کوتاه مدت و مکانهای تفریح و تفرج تامین می نماید. از خدمات رفاهی و عمومی موزه فرش می توان از رستوران یا چایخانه، فروشگاه صنایع دستی و … نام برد.
۱- رستوران یا چایخانه : برای یک موزه کوچک تنها کافی است که در یک نقطه مرکزی، یک بوفه سرپایی و یا یک چایخانه سنتی و یک محل پذیرایی یا ساندویچی و آشامیدنی تعبیه گردد. این فضا جهت استراحت کارکنان، پژوهشگران و بازدیدکنندگان از موزه پیشنهاد می گردد. در صورت امکان بوفه باید مشرف به باغ سرسبز و یا راهروی بیرونی باشد تا چشم انداز خوشایندی را دارا باشد. و بخاطر عدم مزاحمت ناشی از سر و صدا می بایست جدا از بقیه فضاهای موزه مطرح گردد تا مزاحم دیگر بخشهای موزه نباشد.
۲- فروشگاه صنایع دستی : از آنجا که موزه می کوشد تا به نوعی روح هنر میراثی ما را حفظ و احیا کند، وجود فروشگاه یا دکه ای کوچک جهت فروش آثار دستی هنرمندان امروزی در کنار موزه می تواند باعث هرچه بیشتر بازدیدکنندگان گردد و هم به نوعی حقایق و روح جاری ای که در موزه به نمایش گذاشته شده را در آثار زمان معاصر متحقق سازد.
عرصه خدمات پشتیبانی
ساختمان نیازمند فضاهایی جانبی است که هرچند مورد استفاده مستقیم قرار نمی گیرند اما در بالا بردن کیفیت زیستی فضاهای اصلی نقش مهمی بازی می کنند، این عرصه شامل این فضاها می باشد که می توان از نگهبانی، انبار، تاسیسات، خدمه، پارکینگ و فضای سبز نام برد.
۱- انبار : تا سالها قبل انبار کردن در موزه ها به این صورت بوده است که تنها اشیایی را که می توانند در گالریها به نمایش بگذارند قرار می دادند و سایر اشیاء را که امکان نمایش نداشت در انبار نگهداری می کردند، در جایی که هیچکس نمی توانست وارد شود، حالا به این نتیجه رسیده اند که انبار راکد نداشته باشند و تمام مواد اهمیت بخصوصی برای استفاده دارند. به طور کلی، تنها سه دسته از اشیاء و مواد احتیاج به انبار شدن دارند- موارد مورد مطالعه- موارد امانتی برای امانت کردن (به مدارس و دانشگاه ها)- اشیاء عبوری موزه ها که احتیاج به انبار موقت دارند برای وقتی که اشیاء یک نمایشگاه جدید را جمع آوری و نگهداری می کنند و یا اینکه نمایشگاه قبلی را جمع می کنند.
بعضی از موزه های مدرن، اتاقهای انبار تابلوهای خود را با چهار چوبهای فلزی عمودی مجهز کرده اند که با صفحه ای مشبک سیمی یا تخته های منفذدار پوشیده شده اند و می توان تعداد زیادی تابلوهای نقاشی را با قلاب روی آنها نصب کرد. این چهارچوبها دارای چرخهایی هستند که روی ریل هایی تعبیه شده در کف و سقف اتاق حرکت می کنند، به گونه ای که هر چهارچوب را می توان به راحتی بیرون کشید و تابلوهای روی آن را مورد بررسی قرار داد (انبار تابلوهای نقاشی موزه هیروشهورن واشنگتن). منسوجات را می توان دور استوانه هایی پیچید و روی چارچوبهای عمودی که روی چرخ حرکت می کنند قرار دارد. دو انتهای استوانه باید از طرفین پارچه بیرون بزند تا لبه های پارچه از پوسیدگی و کهنگی حفاظت شود. یا از سیستم نگهداری متحرک بافته های تخت استفاده کرد که با ایجاد ریل در سقف، فرش ها را به گونه ای که دسترسی به میله های افقی حامل بافته ها را آسان سازد، آویزان کرد.
۲- نگهبانی : موزه ها و گالری های هنری حاوی اشیاء با ارزش هستند. حتی بعضی از آنها دارای اشیاء بی قیمت هستند و باید از بالاترین سطح امنیت ممکن برخوردار باشند. به طور سنتی این کار به نگهبانان و سرپرستان محول شده است. در این حالت مهم است که گالری ها طوری طراحی شوند که شخص نگهبان از مکان خود بیشترین دید را داشته باشد. در روشهای مدرن، شخص هنوز مهمی است ولی توسط وسایل مکانیکی و الکتریکی مجهز می شود.
۳- پارکینگ : یکی از اساسی ترین مسائل پشتیبانی در موزه ها پارکینگ است که باید به آن توجه کامل نمود. پارکینگ در موزه از سه قسمت تشکیل می شود: پارکینگ کارمندان، پارکینگ برای اتوبوسهای سیاحان و مدارس، پارکینگ برای اتومبیل های شخصی.
۴- تاسیسات : از فضاهای جانبی که در کیفیت بخشی به فضاهای مورد استفاده نقش مهمی بازی می کند فضای تاسیساتی است. موتورخانه مرکز تاسیسات گرمایی و تهویه مطبوع موزه می باشد. دستگاه های موتورخانه احتیاجات گرمایی و سرمایی و آب گرم و آب گرم لازم برای تاسیسات بهداشتی را تامین می کند.
۵- فضای سبز : زیبایی یک موزه چنانچه با باغ و چمن احاطه شده باشد، دو چندان خواهد شد و اگر آب و هوای مساعدی را در اختیار داشته باشیم، می توانیم از این امتیاز جهت ارائه پاره ای از نمای نمایشگاه ها استفاده نماییم. شاخه درختان در اطراف موزه به عنوان صافی موثر طبیعی گرد و غبار و مواد شیمیایی که سبب آلودگی می شوند، بکار می رود و همچنین در تنظیم رطوبت هوا موثر است.

کتابخانه : یکی از بخش های مهم موززه کتابخانه است  در این قسمت  نمونه یک کتابخانه برای دانشجویان ارائه میگردد.

مرکزفرهنگی

موزه در امریکای لاتین

 

موزه میر فندرسکی:

موزه بزرگ منطقه ای خراسان یکی از سیزده موزه منطقه ای در ایران می باشد و بزرگترین موزه در ایران است. در اصل توسط آقای میرفندرسکی طراحی شده که هنگامی که 30 درصد از این پروژه را تکمیل کرده بود،  متاسفانه درگذشت. این پروژه پس از آن به مشاور گام ما در فوریه 2008 میلادی سپرده شد و در فوریه 2015 میلادی افتتاح شد. طراحی این پروژه با رسالت موزه ای شکل گرفته است، در صورتی که قبلاً شباهت بیشتری به فرهنگسرا داشته است. کمترین تغییرات در معماری خارجی روی داد، در حالی که معماری داخلی و همچنین فضای سبز اطراف موزه و اتصالات موزه به پارک کوهسنگی کاملا دوباره طراحی شده است.
طرح اصلی توسط آقای میرفندرسکی طراحی شده که از کاخ خورشید در کلات نادری که شامل مقبره سلجوقی است که در اطراف استوانه نادر شاه چند اتاق ساخته شده به صورت هشت ضلعی بوده، ایده گرفته شده است. طراحی میرفندرسکی نیز بسیار تحت تاثیر معماری لوئی کان بود. شرکت گام ما این دستورالعمل ها را حفظ کرده است: معماری سلجوقی، افشاریه و تحت تاثیر لوئی کان.
ایده اصلی برای معماری داخلی دارای حداقل سبک مدرن است.

در طراحی این موزه از ازفن آوری نو استفاده شده و تمام استاندار ها رعایت شده است این موره دارای مساحت 8000  منر متر مربع در 12 طبقه احداث گردیده و ارتفاع آن حداکثر 53 متر است.

http://archline.ir/معماری-موزه-بزرگ-منطقه-ای-خراسان (ماخذ)

موزه میرفندرسک

موزه میرفندرسکی

ماخذ http://razavichto.ir/KhorasanMuseum.aspx

موزه میرفندرسکی

موزه بزرگ حراسان از بخش های زیر تشکیل شده :

* مخزن نگهداری اشیاء منقول تاریخی و تزئینات معماری:دراین مکان ازفن آوری جدید استفاده شده وازهمه امکانات برای جلوگیری از

حریق وآتش سوزی وسرقت استفاده شده واین موزه درمقابل نیروی های زلزله مقاوم است

* آزمایشگاه حفاظت و مرمت اشـیاء تاریخی و تزئینات تاریخی (روانشـاد دکتر باقر آیت ا… زاده شـیرازی): این مکان علاوه بر امکانات و تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی حفاظت و مرمت، دارای بخش پژوهش، مستندسازی و مطالعات اشیاء تاریخی و تزئینات معماری نیز می باشد.
* سـالن اجتماعات: این سالن در حدود 140 نفر گنجایش دارد ومجهز به وسائل سمعی وبصری میباشد
* کتابخانه تخصصی (روانشاد مهندس سراج الدین کازرونی): با گنجایش بیش از 5000 جلد کتاب، اسناد و عکسهای تخصصی بوده و مکانی مناسب جهت مطالعه پژوهشگران و علاقه مندان می باشد. * سالن نمایشگاهی و موزه ای: با مساحتی بالغ بر 2700 مترمربع جهت برپایی نمایشگاه های دوره ای و فصلی از آثار تاریخی و آثار هنری معاصر پیش بینی شده است.
این موره در سه طبقه با مساحت 4000 متر مربع بنا گردیده واشیائی که در آن به نمایش گذاشته شده از آثار باستانی است که

درخراسان کشف شده ا
در حال حاضر اشیاء به نمایش درآمده در موزه بزرگ شامل ابزار سنگی، اشیاء سفالی، شیشـه ای، فلزی، قطعات گچبری، نسخ خطی و چرم می باشد که نشان دهنده عظمت و شکوه خراسان در قرون گذشته می باشد. این اشیاء مربوط به دوران پیش از تاریخ، تاریخی و اسلامی بوده قدیمی ترین آن ها به دست افزارهای عصر پارینه سنگی (حدود هشتصد هزارسال قبل) و جدیدترین آن ها به دوران معاصر تعلق دارد.

ماخذ http://razavichto.ir/KhorasanMuseum.aspx

موزه میرفندرسکی

موزه میرفندرسکی

 

MUSEUM MIDDLE EAST MODERN

:Ordos MUSEUM BY MAD ARCHITECTS

این موزه زیبا در ORDOS یکی اذ شهرهای چین در سال 2006 ساخته شده

Ordos MUSEUM BY MAD A:RCHITECTS

:Ordos MUSEUM BY MAD ARCHITECTS

:Ordos MUSEUM BY MAD ARCHITECTS

:Ordos MUSEUM BY MAD ARCHITECTS

موزه اردوس در چین

موزه maxxi  زاها حدید :

این بنا در زمینی بمساحت 27000 متر مربع در سال 1999 در ایتالیا ساخته شده این پروژه زیبا برای احیا هنر ایتالیا بنا گردیده

وانتخاب هنرمند وآرشیتکت معروف زاها حدید  برای طراحی این موزه اعتبار این موزه را دوچندان کرده وهر ساله هزاران نفر برای دیدن این پروژه از سرتاسر دنیا برای دیدن این پروژه مراجعه می کنند

موزه maxxi  زاها حدید

ورودی وسیع وزیبا وکنسول های طبقه اول ودوم باعث زیبائی این موزه گردیده ونظر هر بینده ای را بخود جلب مینماید
ادغام شیشه و بتن با ارتفاعی حدود سی متر در مرتفع‌ترین قسمت، در فرم بیرونی ، کل ساختمان حسی از سازه‌های تخیلی فضایی را تداعی می‌کند، همانند کشتی فضایی که دارای عرشه‌ی مکعب شکلی می باشد که در داخل سازه‌ی اصلی فرو رفته است.
در آوریل ۲۰۱۰۰، هنگامی که این موزه افتتاح شد،

 

موزه maxxi  زاها حدید

موزه maxxi  زاها حدید

موزه maxxi  زاها حدید

موزه maxxi  زاها حدید

موزه maxxi  زاها حدید

موزه maxxi  زاها حدید

موزه ZAHA HADIDBMV

موزه اطریش: این موزه زیبا در ساحل رورخانه MUR بمساحت دو هزادو پانصد متر مزبع احداث گردیده پوسته خارجی  از 1288 پنل شیشه آکریلیک نیمه شفاف تشکیل شده و در زیرپوسته خارجی پنلهای فتو ولتانیک تعبیه شده که از یک سو انرژی مورد نیاز را تامین میکند و از سوی دیگر اثرات زیست محیطی را به حداقل  کاهش میدهد

موزه اطریش

موزه اطریش

موزه اطریش

 

موزه اطریش

:MODERN ARCHITECTURE LAS BROAD MUSEUM

این موزه زیبا که در یکی از خیابانهای لو آنجلس ساخته شده باعت زیبائی این منطقه شده وتوسط آرشیتکت DILLER  SCOFIDIO طراحی شده این موزه از کندوی عسل الهام گرفته شده وشامل گالری های متعدد چند منظوره  مراکز خرید کافه تریا  می باشد این موزه زیبا که با استراکچر نو احداث گردیده واین مسئله باعث شده فضای بدون ستون در داخل داشته باشیم دارای سه طبقه است وبرای آسایش مراجعه کنندهگان در زیر زمین پارکینگ در نظر گرفته شده پوشش خارجی این موزه بشکل کندوی عسل است

MODERN ARCHITECTURE LAS BROAD MUSEUM

MODERN ARCHITECTURE LAS BROAD MUSEUM

MODERN ARCHITECTURE LAS BROAD MUSEUM

MODERN ARCHITECTURE LAS BROAD MUSEUM

موزه حیدر علی اف در باکو:

این موزه درسال 2013 باز گشاهی گردید طراحی این موزه بمسابقه گذاشته شد ودر نهایت طرح زاها حدید بزنده اعلام شد این موزه دارای مساحت 101810 متر مربع است

موزه حیدر علی اف در باکو:

موزه حیدر علی اف در باکو:

موزه حیدر علی اف در باکو:

موزه maxxi  زاها حدید

 

موزه در کره جنوبی

Niteroi Contemporary Art Museum

موزه هنرهای معاصر نیتروی: این موزه زیبا ومدرن ک بشکل بشقاب است در شهر نیتروی برزیل اخداث گردیده

ازتفاع این موزه 16متر و قطر آن 50 متر است واگر به حجم کلی ان از یک بشقاب پرنده الهام گرفته شده

موزه هنر معاصر نیتروی Niteroi

پلان

موزه هنر معاصر نیتروی Niteroi

معماری مدرن  ساختمان فونیکس

معماری مدرن  ساختمان فونیکس

MODERN MUSEUM

MODERN MUSEUM

MODERN MUSEUM

MODERN MUSEUM

MODERN MUSEUM

 

پروژه دانشجوئی

MODERN MUSEUM

MODERN MUSEUM

MODERN MUSEUM

MODERN MUSEUM

موزه دریائی امریکا:

National Museum of the Marine Corps

  • Location: Quantico, VA 22134, USA
  • Architect: Fentress Architects
  • Contractor: Balfour Beatty Construction
  • Project Year: 2006
  • Photographs: James P. Scholz, Ken Paul, Courtesy of United States Marine Corps and Marine Corps Heritage Foundation

موزه دریائی امریکا

موزه دریائی امریکا

موزه دریائی امریکا

موزه دریائی امریکا

موزه دریائی امریکا

موزه دریائی امریکا

موزه دریائی امریکا

موزه دریائی امریکا

موزه دریائی امریکا

موزه دریائی امریکا

موزه دریائی امریکا

موزه دریائی امریکا

موزه گوگنهایم:

موزه گوگنهایم

موزه گوگنهایم

موزه گوگنهایم

موزه گوگنهایم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *